Kurser – online

 

Vi udbyder korte kurser online, så du bliver klædt godt på til at administrere Klassetrivsel for din enhed (skole) til at oprette undersøgelser, finde rapporter/resultater, benytte gruppeværktøjet med mere.

Vores kurser afvikles som korte kurser på 15 minutter med udgangspunkt i et enkelt emne. Vi opdaterer hele tiden vores kurser, så de er tilpasset efterspørgslen, så hvis du har et forslag til et emne, som vi ikke udbyder på listen herunder, så kontakt os gerne på mail, så vil vi forsøge at inkludere din forespørgsel i vores kursusrække.

Kurserne udbydes foreløbigt på dansk, men vi tager selvfølgelig hensyn til vores norske kunder, og tilpasser både talehastighed og indhold til jer.

Vi anbefaler, at du har orienteret dig i vores e-learning inden kursusstart. På denne måde får du mest muligt ud af at deltage.

 

Kurser – online

 

Vi udbyder korte kurser online, så du bliver klædt godt på til at administrere Klassetrivsel som enhedsadministrator og/eller superbruger af Klassetrivsel

Vi tilbyder to kurser:

Enhedsadministrator (kurset tager cirka 15 minutter): Til dig, der er, eller skal være, enhedsadministrator for din enhed i Klassetrivsel. På kurset lærer du:
Hvordan du finder rundt i Klassetrivsel
Hvordan du redigerer roller og adgange for brugere på enheden
Hvordan du uploader deltagerer (hvis ikke din enhed benytter UNI-C) og deltagerbilleder
Superbruger/ressourceperson/AKT (kurset tager cirka 60 minutter):

Vi anbefaler, at du har orienteret dig i vores e-learning inden kursusstart. På denne måde får du mest muligt ud af at deltage.

 

 

Kurser pr. Januar 2022

 

Kurser for Enhedsadministrator:

Kurserne afholdes via dette link: meet.google.com/tdc-vcno-fww

Januar 2022:

12. jan. klokken 13.30
24. jan. klokken 13.30

Februar 2022:

9. feb. klokken 13.30
21. feb. klokken 13.30

Marts 2022

9. mar. klokken 13.30
21. mar. klokken 13.30

Kurser for superbrugere/ressourcepersoner:

Mere info kommer snarest….