Pris på abonnement

Alle institutioner (skoler/ungdomsuddannelser/daginstitutioner) kan få en gratis prøveperiode på Klassetrivsel – helt uforpligtende (læs mere under menupunktet “Kom i gang”). Når prøveperioden er benyttet kan institutionen vælge at købe abonnement. En institution kan selvfølgelig også vælge at gå direkte i abonnement uden forudgående prøveperiode.

 

En institution kan vælge mellem etårigt eller treårigt abonnement. Med et treårigt abonnement opnås en rabat på den årlige pris og prisen gælder i hele abonnementsperioden.

Kommunale institutioner i samme kommune kan oprette en gruppeaftale og købe abonnement sammen, for at opnå yderligere rabat. Kommunen (centralt eller en af institutionerne) modtager én samlet faktura pr. år på den samlede årlige pris. Institutionen kan flytte sit abonnement over i en gruppeaftale i løbet af en eksisterende abonnementsperiode og få refunderet forskellen i abonnementspris.

Læs mere om abonnement og oprettelse af abonnement under menupunktet “Kom i gang”.

 

Prisliste

Alle priser er pr. institution pr. år – uanset abonnementstype – og afhænger af den enkelte institutions elev-/børnetal på starttidspunktet for abonnementet. Alle priser er i DKK.

Prislisten indeksreguleres årligt pr. 1.8. efter nettoprisindekset. Uanset udviklingen i nettoprisindekset stiger prisen årligt med mindst 2%. Prisstigninger udover indeksreguleringen/årlig regulering annonceres på denne side senest tre måneder før de træder i kraft.

*Forbehold for trykfejl*.

Opret abonnement på Klassetrivsel

Eller start gratis 8 ugers prøveperiode
Kom igang med det samme