8 ugers gratis prøveperiode

Vil du og dine kolleger prøve Klassetrivsel / Uddannelsestrivsel på jeres institution helt gratis og uden efterfølgende bindinger?

 

Sådan foregår det:

  • Prøveperioden indledes med et 45 minutters online opstartsmøde – med minimum 2 deltagere fra skolen, og hvor minimum 1 deltager tilhører institutionens ledelse.
  • Online opstartsmøde er en forudsætning for at kunne aktivere en prøveperiode. Mødet foregår online og interaktivt med en Klassetrivsel-konsulent, som deler sin skærm med deltagerne via et link.
  • Forud for mødet har deltagerne set en introduktionsvideo og forberedt relevante svar og spørgsmål, således at opstartsmødet afklarer værktøjets relevante muligheder for den pågældende institution, samt prøveperiodens formål og startdato.
  • I prøveperioden har alle ansatte på institutionen fri og ubegrænset adgang* til alle funktioner i Klassetrivsel eller Uddannelsestrivsel (sidstnævnte er en udgave af Klassetrivsel målrettet ungdomsuddannelserne – læs mere her).

*en prøveperiode anses som et gratis abonnement og benyttes derfor i overensstemmelse med de til enhver tid gældende abonnementsvilkår og herunder indgåelse af databehandleraftale og abonnementsaftale.

Ønsker du en 8 ugers gratis prøveperiode på Klassetrivsel / Uddannelsestrivsel til din institution?

Anmod om prøveperiode ved at udfylde og indsende kontaktformularen.
Udfyld formularen