8 ugers gratis prøveperiode

Vil du også prøve Klassetrivsel på din institution helt gratis og uden efterfølgende bindinger?

Sådan foregår det:

  • Prøveperioden indledes med et 45 minutters online opstartsmøde – med minimum 2 deltagere fra skolen, og hvor minimum 1 deltager tilhører skolens ledelse.
  • Online opstartsmøde er en forudsætning for at kunne aktivere en prøveperiode på Klassetrivsel. Mødet foregår online og interaktivt med en Klassetrivsel-konsulent, som deler sin skærm med deltagerne via et link.
  • Forud for mødet har deltagerne set en introduktionsvideo og forberedt relevante svar og spørgsmål, således at opstartsmødet afklarer værktøjets relevante muligheder for den pågældende institution, samt prøveperiodens formål og startdato.
  • I prøveperioden har alle ansatte på institutionen fri og ubegrænset adgang* til alle funktioner i Klassetrivsel.

*en prøveperiode anses som et gratis abonnement og benyttes derfor i overensstemmelse med de til enhver tid gældende abonnementsvilkår og herunder indgåelse af databehandler- og abonnementsaftale.

Ønsker du en 8 ugers gratis prøveperiode på Klassetrivsel til din institution?

Send en mail til info@klassetrivsel.dk med oplysning om institutionsnummer, 2 kontaktpersoner, kontaktoplysninger og gerne 2 forslag til hvornår vi skal afholde online opstartsmødet.
Send mail

Abonnér på Klassetrivsel

En institution kan abonnere på Klassetrivsel i ét eller tre år ad gangen eller købe abonnementet gennem en treårig gruppeaftale. Et abonnement medfører fri brug af hele systemet for alle institutionens ansatte i hele abonnementsperioden.

En institution kan abonnere gennem en gruppeaftale når flere/alle skoler i samme kommune køber abonnement sammen og kommunen/en af skolerne modtager én samlet faktura pr. år på den årlige, samlede abonnementspris for alle deltagende skoler. Det er muligt at indgå i en gruppeaftale i løbet af en eksisterende abonnementsperiode og få refunderet forskellen i abonnementspris. Kontakt os på 71 99 08 62 / info@klassetrivsel.dk for yderligere information om treårig gruppeaftale.

Et abonnement kan oprettes ved at indgå abonnementsaftale og forudsætter at institutionens ejer indgår / har indgået databehandleraftale.

Gældende prisliste

En institution kan vælge mellem etårigt eller treårigt abonnement på Klassetrivsel. Med et treårigt Klassetrivsel-abonnement opnår skolen en rabat på den årlige pris og prisen gælder i hele abonnementsperioden.

Abonnementsvilkår

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018

Download abonnementsaftale her

og send den i udfyldt stand til info@klassetrivsel.dk for at købe enkeltabonnement eller tilkobling til en eksisterende kommunal gruppeaftale på Klassetrivsel.
Download abonnementsaftale