Brug Klassetrivsel som interview-værktøj i børnehaven

Klassetrivsel kan bruges som jeres digitale værktøj til at interviewe børnehavebørnene om hvordan de synes de har det i børnehaven og med de andre børn. Pædagogen kan læse spørgsmålene op for børnene og indtaste svarene i systemet, eller børnene (nok primært i storbørnsgrupper) kan selv lytte til spørgsmålene og valgmulighederne og besvarer ved at trykke på ikoner på eksempelvis en tablet.

Sociogram- og valgmulighedsspørgmål målrettet dagtilbud ligger allerede klar i Klassetrivsel, men I har selvfølgelig også mulighed for at formulere jeres egne spørgsmål til børnene.

Børnenes relationer og deres syn på livet i børnehaven kortlægges på en overskuelig og tidsbesparende måde og så ofte I ønsker og har behov for det.

 

Undersøgelser med oplæsning

Alle spørgsmål, som henvender sig til børn i dagtilbud, er indtalt. Det betyder, at børnene ikke nødvendigvis har brug for en voksen til at læse spørgsmålene højt.

Du bestemmer selv, om du vil bruge oplæsning til børnene.

Vælg ikoner og ansigter

Hvis barnet skal svare på relationsspørgsmål, hvor der skal vælges mellem andre børn, så klikker barnet på et billede af den kammerat, som han/hun vil vælge.

Du kan selv indsætte lyde og billeder i Klassetrivsel.

Lyt til barnets stemme

Klassetrivsel giver jer overblik over børnenes relationer og indsigt i deres perspektiv.

Erfaringer viser, at børnene godt kan lide at svare på relevante spørgsmål, som handler om dem og deres hverdag.

Vil du vide mere om Klassetrivsel til dagtilbud?

Kontakt os