Flytning af en undersøgelse fra én bruger til en anden

af

Flytning af en undersøgelse fra én bruger til en anden

 

I denne korte tekst fortæller vi, hvordan det nemt og hurtigt at muligt at flytte og kopiere en undersøgelses indhold fra en bruger i Klassetrivsel til en anden bruger på samme skole.

 

Den gode undersøgelse:

Hvis din kollega har sammensat en undersøgelse, som du godt kunne tænke dig selv at bruge, så er der en ganske nem måde, hvorpå undersøgelsens indhold (tekster og spørgsmål) kan kopieres over på din egen bruger.

Foto: Canva

Fremgangsmåden er som følger:

Du skal bede din kollega om at lave en kopi af den undersøgelse du gerne vil have. På den måde får du ikke adgang til eventuelle resultater. Hvis I er i tvivl om, hvordan man laver en kopi af en undersøgelse, så kan I følge vores vejlednnig til kopiering af undersøgelser. 

Når din kollega har oprettet en kopi af undersøgelsen, kan kopien deles med din bruger. Dette gøres under fanen DELING på den nye kopierede undersøgelse. Du kan se vejledningen til deling af en undersøgelse der ikke er udgivet her.

Når undersøgelsen er delt, kan du nu finde den på din egen bruger. Når du er logget ind, så skal du finde undersøgelsen og så skal du også selv tage en kopi af undersøgelsen. 

Nu har du din helt egen udgave af undersøgelsen, som er helt uafhængig af andre brugere, end din egen. Den kopi, som din kollega havde delt med dig, kan din kollega blot slette igen, hvis den ikke skal i brug.

 

God fornøjelse!